تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو❤️【سال1403】⭐

  • خانه
  • -
  • میکروپیگمنتیشن
  • -
  • تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو❤️【سال1403】⭐
تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو❤️【سال1403】⭐

ما در این مقاله سعی داریم شما را با تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو آشنا کنیم. میکروپیگمنتیشن یکی از روش های زیبایی برای آرایش دائمی و نیمه دائمی است. این روش شبیه تاتو است، اما چند تفاوت دارد. این روش برای فرم دادن به ابروها، خطوط رویش مو و … استفاده می شود. این روش برای افرادی که مو و ابروهای خود را از دست دادند بسیار مفید است و چنین افرادی می توانند از این روش برای بازگرداندن رنگ طبیعی سر و صورت خود استفاده کنند. در ادامه برای آشنا شدن با تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو با ما همراه باشید.

میکروپیگمنتیشن ابرو چیست ؟

میکروپیگمنتیشن با وارد کردن رنگدانه های طبیعی سازگار با بدن با استفاده از سوزن های بسیار ظریف و مخصوص به لایه دوم پوست انجام می شود. زمانی که ریزش مو در قسمتی از بدن مربوط به زیبایی رخ می دهد، این قسمت تا حد زیادی رنگ تیره خود را از دست می دهد. حالا این قسمت می تواند یک ابرو یا قسمتی مانند محل رشد ریش و مو باشد. در این صورت با استفاده از روش میکروپیگمنتیشن می توانید رنگ این قسمت را به حالت طبیعی بازگردانید. قبل از اینکه بخواهید از آن بهره مند شوید، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. در مرکزی که علاوه بر داشتن مجوز، تجربه زیادی هم در این زمینه دارد انجام دهید. بنابراین هرگز بدن خود را به دست افرادی که فقط در آرایشگاه کار می کنند نسپارید. زیرا این شغل نیاز به دانش پزشکی دارد.

میکروپیگمنتیشن ابرو چیست ؟

نحوه انجام میکروپیگمنتیشن ابرو

ابتدا نظر شما در مورد رنگ و نوع فرمی که دوست دارید داشته باشید ثبت می شود و از ابروهای شما عکس گرفته می شود. در مرحله بعد توضیحات لازم در مورد فرمی که ابروی شما پس از انجام این عمل به خود می گیرد داده خواهد شد. زیرا ممکن است این عمل با میل شما در تضاد باشد. قبل از انجام میکروپیگمنتیشن اولین مرحله که یکی از اجباری ترین آن ها است، بهداشت و ضدعفونی ابزار این کار است. همچنین پرسنل مربوطه باید تمام نکات بهداشتی را رعایت کرده و از دستکش مخصوص برای این کار استفاده کنند. در مرحله بعد برای نقاطی که قرار است سوزن وارد شود از کرم بی حس کننده استفاده می شود تا کار راحت تری انجام شود و فرد احساس درد نکند.

مرحله بعدی مهم ترین مرحله یعنی استفاده از دستگاه میکروپیگمنتیشن مخصوص برای انتقال رنگدانه به پوست است که باید با رعایت اصول بهداشتی و با دستگاهی مطمئن انجام شود. در مراحل زیر باید بررسی کنید که آیا عمل انجام شده روی ابروی شما موفقیت آمیز بوده است یا خیر. بررسی اندازه و تقارن رنگ یکی از کارهایی است که در این مرحله باید انجام دهید. در نهایت لازم است نکاتی را که بعد از میکروپیگمنتیشن باید به آن ها توجه کنید برجسته کنید. مراقبت های لازم، کارهایی که نباید برای چه مدت انجام دهید. پس از انجام این روش، رنگ اعمال شده به صورت شما کمی پررنگ به نظر می رسد و پس از مدت کوتاهی این مشکل برطرف می شود. رنگ حالت طبیعی به خود می گیرد.

میکروپیگمنتیشن ابرو برای چه افرادی مناسب است ؟

دو حالت کلی برای افرادی که می خواهند این کار را انجام دهند وجود دارد. یکی برای افرادی که قصد دارند مدلی خاص و جدید به ابروهای خود بدهند زیرا قطعا با این کار به هدف خود می رسند. همچنین افرادی که بین ابروهای خود فاصله و فاصله زیادی دارند که آن ها را آزار می دهد. با این روش می توانند این مشکل را حل کنند. در قسمت زیر این کار برای افرادی که مشکلات پوستی دارند توصیه می شود. به عنوان مثال افرادی که در ناحیه ابروهای خود آسیب دیدند و جای زخم آن ها مانع از رشد صحیح موهایشان می شود یا افرادی که قسمت زیادی از موهای طبیعی خود را به دلیل شیمی درمانی از دست دادند.

 

تفاوت میکروپیگمنتیشن ابرو با تاتو :

تفاوت اصلی میکروپیگمنتیشن با تاتو در رنگ استفاده شده در این کار است. تاتو جوهر شیمیایی مخصوص خود را دارد که بسیار بادوام است. در حالی که رنگ مورد استفاده در میکروپیگمنتیشن از محصولات ارگانیک و از رنگدانه های طبیعی مو می آید. تفاوت بعدی لایه پوستی است که رنگ باید به آن تزریق شود. رنگ مورد استفاده در میکروپیگمنتیشن به لایه دوم پوست تزریق می شود، در حالی که رنگ جوهر تاتو به لایه های زیرین نفوذ می کند. به همین دلیل است که میکروپیگمنتیشن نیمه دائمی است، در حالی که تاتو دائمی است و گاهی اوقات پس از لیزر سوزی ردی از خود به جای می گذارد.

میکروپیگمنتیشن ابرو چقدر ماندگاری دارد ؟

میکروپیگمنتیشن ابرو بین 6 تا 1 سال روی پوست می ماند. اما امکان دارد ماندگاری آن به عواملی بستگی داشته باشد که در ادامه با آن آشنا می شوید :

تغییرات هورمونی :

تغییر روند ترشحات هورمونی می تواند بر کیفیت میکروپیگمنتیشن تاثیر بگذارد. توصیه می شود در دوران قاعدگی این کار را انجام ندهید. همچنین در دوران بارداری و شیردهی تغییرات هورمونی به حدی می رسد که رنگدانه ها روی پوست ماندگاری کمتری دارند.

نوع پوست :

پوست چرب نسبت به پوست معمولی و خشک توانایی پذیرش رنگ کمتری را دارد.

میزان عرق کردن :

رنگ روی پوست افرادی که گرم هستند و زیاد عرق می کنند کمتر از افراد عادی باقی می ماند.

نوع میکروپیگمنتیشن :

بسته به نوع رنگ، قدرت دستگاه و کیفیت کار پرسنلی که این کار را انجام می دهند، می توان انتظار تاخیر بیشتر یا کوتاه تری در رنگ باقیمانده داشت.

برای آشنا شدن با ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو به سایت مربوطه مراجعه فرمایید.

نحوه انجام میکروپیگمنتیشن ابرو

میکروپیگمنتیشن ابرو برای چه افرادی مناسب نیست ؟

میکروپیگمنتیشن برای برخی افراد مناسب نیست و ممنوع است. افراد مبتلا به دیابت باید در این مورد با پزشک خود مشورت کنند. افرادی که بیماری پوستی دارند. افرادی که به بیماری قلبی مبتلا هستند. افرادی که به داروهای بیهوشی مانند لیدوکائین یا اپی نفرین یا… حساسیت دارند، فرد مبتلا به بیماری خاص باید قبل از انجام این کار با پزشک خود مشورت کند. همچنین افرادی که هرگز لایه برداری، سولاریوم یا میکروپیگمنتیشن انجام دادند باید یک ماه برای میکروپیگمنتیشن صبر کنند.

مراقبت های بعد از میکروپیگمنتیشن ابرو :

مراقبت بعد از میکرو مهمترین عمل است که اجرای صحیح آن دوام تکنیک را افزایش می دهد. رعایت توصیه های نگهداری پس از انجام این روش برای دوام بسیار مهم است. اگرچه مراقبت های بعد از میکروپیگمنتیشن ممکن است در مراکز مختلف زیبایی یا درمانی متفاوت باشد. روند بهبود پوست تنها در طول زمان امکان پذیر است. لازم نیست کار خاصی انجام دهید. فقط باید منتظر بمانید تا پوست به طور طبیعی سلول هایش را بازسازی کند. اما با رعایت نکات زیر اصولی را که باید به آن ها توجه کنید تا به نتایج بهتری دست پیدا کنید، خواهید یافت. به مدت دو هفته از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. مهمتر از همه، اجازه ندهید خورشید به مناطق آسیب دیده برخورد کند.

اگر تاتو خط چشم دارید، سعی کنید تا چند روز از لنز استفاده نکنید. ممکن است تا چند روز پس از آرایش دائمی در نواحی آسیب دیده پوست خشکی داشته باشید. به هیچ وجه به این پوسته ها دست نزنید و سعی نکنید آن ها را بردارید. پس از انجام این تکنیک تا سه روز به این نواحی آب نمالید. برای چند هفته آینده از رفتن به استخر خودداری کنید. اگر آرایش پوست سر یا موهای دائمی انجام دادید، به مدت یک هفته از هیچ نوع شامپویی برای شستن سر خود استفاده نکنید. پس از آن به مدت یک ماه از شامپوهای ملایم استفاده کنید. به مدت دو هفته از مواد آرایشی در مناطق تحت درمان استفاده نکنید. سعی کنید این نواحی را تا زمانی که زخم ها خوب شوند تمیز و بهداشتی نگه دارید تا عفونی نشوند.

 

روش پاک کردن میکروپیگمنتیشن ابرو چگونه است ؟

پاک کردن یا ریمو کردن ابرو روش های مختلفی دارد که در ادامه آن را بررسی می کنیم :

استفاده از داروهای شیمیایی :

برخی از داروهایی که به صورت موضعی استفاده می شوند، توانایی تسریع روند لایه برداری و حذف رنگدانه از زیر پوست را دارند. این نوع دارو باید توسط پزشک تجویز شود.

لیزر :

با استفاده از لیزر می توان اثرات رنگی باقیمانده ناشی از میکروپیگمنتیشن صورت را از بین برد.

میکرودرمابراسیون :

این روش نوعی لایه برداری محسوب می شود. برای حذف رنگدانه با این روش باید چندین جلسه به مراکز مربوطه مراجعه کرد. زیرا اثر آن کمتر از لیزر است.

میکرونیدلینگ :

این روش تاثیر بیشتری نسبت به لیزر دارد و کارایی بالایی در از بین بردن میکروپیگمنتیشن صورت دارد. این کار به گونه ای انجام می شود که پوست به وضوح شکافته شده و رنگدانه های باقی مانده روی پوست حذف می شود.

سونا :

استفاده از سونا یکی از ساده ترین راه ها برای خلاص شدن از شر میکروپیگمنتیشن ابرو است زیرا باعث تعریق می شود.

میکروپیگمنتیشن ابرو چه مزایایی دارد ؟

بزرگترین مزایای میکروپیگمنتیشن زیبایی ذاتی است که به فرد می دهد. این کار برای افرادی که در قسمت های خاصی از صورت خود ریزش مو دارند توصیه می شود. این کار به خوبی می تواند این نقص را پوشش دهد. یکی دیگر از مزایای میکروپیگمنتیشن این است که به دلیل کیفیت دستگاه و رنگ استفاده شده، آرایش نیمه دائمی محسوب می شود. این مزایا به این معنی است که لازم نیست هر بار که قصد بیرون رفتن از خانه را دارید، زمان زیادی را صرف اختراع و پوشاندن این عیب کنید.

روش پاک کردن میکروپیگمنتیشن ابرو چگونه است ؟

عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو

میکروپیگمنتیشن عوارضی دارد که در ادامه با عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو آشنا می شوید :

امکان باقی ماندن جای زخم :

اگر مستعد ابتلا به زخم یا گوشت اضافی هستید، این می تواند گوشت اضافی به شما بدهد. بنابراین لازم است قبل از اقدام به میکروپیگمنتیشن با پزشک مشورت کنید.

عفونت :

اگر فاکتورهای بهداشتی به درستی رعایت نشود، می تواند منجر به مسائل عفونی شود.

دائمی بودن :

دائمی بودن علاوه بر اینکه یک امتیاز مثبت محسوب می شود، اگر چهره جدید خود را دوست ندارید، یک منفی بزرگ محسوب می شود و در این شرایط باید به دنبال راه حلی برای پاک کردن آن باشید.

گرانولوم :

اگر از رنگدانه های استاندارد برای میکروپیگمنتیشن استفاده نشود، سیستم دفاعی بدن می تواند به آن ها واکنش نشان دهد و باعث ایجاد گرانولوم شود. گرانولوم نوعی تومور است که به شکل جوانه های گوشتی شکل می گیرد.

میکروپیگمنتیشن ابرو با هاشور ابرو چه تفاوتی دارد ؟

هاشور ابرو روشی است که به اجرا و طراحی ریشه ابروها و تقریب فرم ابروها می پردازد. با این کار ابروها جلوه ای جذاب و متناسب با فرم صورت می گیرند. تاتو ابرو یک جایگزین مدرن برای روش تهاجمی و خطرناک تاتو ابرو است. هاشور ابرو با 2 تکنیک مختلف انجام می شود که یکی از این تکنیک ها میکروپیگمنتیشن و دیگری میکروبلیدینگ ابرو است. بنابراین ابروهایی با روش میکروپیگمنتیشن را میکروپیگمنتیشن ابرو می نامند. میکروپیگمنتیشن روشی است که نه تنها برای ابروها استفاده می شود، بلکه می تواند در سایر قسمت های صورت به عنوان یک عمل زیبایی یا درمانی استفاده شود. این قسمت ها می تواند شامل چشم، لب، مو، ابرو، مژه باشد.

تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو

این دو با هم تفاوتی ندارند زیرا فیبروز دلیل طراحی ابرو است، برخی از این طرح ها را می توان با دستگاه میکروپیگمنتیشن انجام داد و یا در ترکیب با دستگاه برقی و قلم تیغه ای برای اجرای الگوهای فیبروز استفاده کرد.

کاشت ابرو بهتر است یا میکروپیگمنتیشن ؟

امروزه با توجه به اهمیت بیشتر زیبایی در جامعه، همه به دنبال پوشاندن نقاط ضعف ظاهری خود هستند یا به دنبال راهی برای زیباتر دیده شدن هستند. در این راستا روش های مختلفی در زمینه زیبایی ایجاد شده است که بر خلاف ظاهر آن آسیب زیادی به چهره فرد وارد می کند و معایب آن بیش از مزایای آن است و یکی از آن ها میکروپیگمنتیشن ابرو است. میکروپیگمنتیشن ابرو دستگاهی مجهز به سوزن مخصوص و بسیار کوچک است که رنگدانه های طبیعی و استاندارد را به صورت نوار ابرو به لایه های ابرو تزریق می کند و با براشینگ ابروها ابروها را پر کرده و ظاهری ظریف و خاص می بخشد.

راه های زیادی برای پرپشت شدن ابروها وجود دارد و راه هایی مانند تاتو، میکروپیگمنتیشن ابرو یا آرایش روزانه وجود دارد، اما این روش ها ناقص و مصنوعی هستند، زیرا یک راه حل موقت هستند و باید دائما تکرار شوند، اما چون در کاشت ابرو، موهای سر فرد برداشته می شود، موهای کاشته شده دائمی و ظاهر آن طبیعی است. از دیگر مزایای کاشت ابرو این است که کاشت ابرو بدون درد بوده و بعد از چند روز بهبود می یابد.

تفاوت میکروپیگمنتیشن و فیبروز ابرو 

میکروپیگمنتیشن برای پوشاندن جای زخم :

زخم‌ هایی که بر پوست بدن اثری از خود باقی می‌ گذارند با وجود بافت متفاوت خود، ظاهری نامناسب برای پوست شما ایجاد می‌کنند. به همین دلیل با دیدن تاثیر منفی آن‌ها در زیبایی، همواره به محو کردن جای رخم فکر می‌کنیم. در این راه می‎‌توان از روش‌های موقتی و متدهای آرایشی هم استفاده نمود که با ابزارهایی مانند کانسیلر و فاندیشن انجام می‌شوند. اما این متدها ممکن است در طول روز از بین بروند و دوباره جای زخم را در معرض دید قرار دهند.

استفاده از این تکنیک می‌تواند راهی موثر برای بهبود ظاهری جای زخم ‌ها باشد. به علاوه آثار این متد حداقل تا سه سال برایتان باقی می‌ماند. بنابراین اگر از جای زخم و اسکار بر پوست خود رنج می ‌برید استفاده از این روش می ‌تواند موثر واقع شود. به علاوه با این روش دیگر نیازی به آرایش روزانه و استتار هر روزه زخم نخواهید داشت.

تفاوت میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ :

میکروپیگمنتیشن دارای ابزاری الکترونیکی و برقی است، اما در میکروبلیدینگ از وسیله‌ای به‌ نام بلید استفاده می‌شود که جزء ابزارآلات این تکنیک است و به‌ صورت مکانیکی با سوزن‌های چندتایی در نوک بلید، انجام می‌شود. در میکروپیگمنتیشن، شما می‌توانید به‌ صورت نقطه‌ای، سایه‌ای از ریشه مو ایجاد کنید و به کمک همین ویژگی، رنگ ناحیه‌ای از پوست را تغییر دهید. اما در میکروبلیدینگ، تنها امکان کشیدن خطی شبیه به مو وجود دارد و نمی‌توان به‌شکلی طبیعی، بخشی از پوست را تغییر رنگ داد؛ مگر به‌ صورت هاشور. همین تفاوت، موجب استفاده فراوان از میکروپیگمنتیشن، در زمینه‌های آرایشی است. درحالی‌ که کاربرد میکروبلیدینگ محدود به محل‌هایی است که امکان هاشور زدن در آن وجود دارد.

یکی دیگر از تفاوت های میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ در محدودیت استفاده از آن است، میکروپیگمنتیشن به دلیل عمق تزریق پیگمنت، ماندگاری بیشتری دارد و برای پوست‌های چرب با تعرق بالا نیز قابل‌ استفاده است؛ اما میکروبلیدینگ، به‌دلیل عمق کم‌تر، برای پوست‌های چرب قابل استفاده نیست. یکی دیگر از محدودیت‌های میکروبلیدینگ، عدم امکان استفاده از آن، برای افرادی است که، پس از ایجاد شدن زخم روی پوستشان، دچار عارضه گوشت اضافه در آن ناحیه می‌شوند. این افراد، به‌هیج‌وجه امکان استفاده از این روش را ندارند، چرا که با خراش‌های مداومی که روی پوست ایجاد می‌شود، ریسک ایجاد گوشت اضافه زیاد است.

کلام آخر

قبل ز انجام این روش سعی کنید بهترین مرکز میکروپیگمنتیشن در تهران و بهترین پزشک را انتخاب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

مهتاب شهریاری

سلام مهتاب شهریاری هستم، 3 سال کار نویسندگی و تولید محتوا در حوزه زیبایی انجام داده ام؛ تا به امروز تمام سعی خود را کرده ام که بهترین مطالب را گردآوری کنم و در اختیار مردم قرار دهم؛ در صورتی که هر گونه انتقاد یا پیشنهاد دارید، می توانید با ما در میان بگذارید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پریسا خاوندگار پداگوژِیست و مستر میکروبلیدینگ در ایران به پشتوانه ی تجربه ی 15 ساله ی خود در حوزه ی آرایش دائم با بالاترین میزان رضایتمندی مشتریان از طراحی ، ظرافت خطوط ، بهداشت کار ، انتخاب رنگ مناسب و مشاوره ی صادقانه در مراجعه اول و ماندگاری بینظیر خطوط بلید بدون تغییر و پخش رنگ در موعد ترمیم ضمن ارائه نمونه کارهای واقعی و متنوع آماده ی ارائه ی خدمات زیبایی به مراجعین عزیز می باشد.