میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن یک روش زیبایی است که در آن پیگمنت‌های رنگی با استفاده از سوزن‌های ریز به لایه زیرین پوست و در لایه عمیق‌تر پوست تزریق می‌شود. این تکنیک یکی از روش‌های پرکاربرد در حوزه آرایش دائم است و به‌عنوان یک روش پرطرفدار در این حوزه شناخته می‌شود و برای اصلاح و بهبود ظاهر طبیعی ابروها، لب‌ها و خط چشم استفاده می‌شود. این روش مزایای زیادی دارد از جمله این مزایا می‌توان به ماندگاری طولانی، قابلیت تطبیق با فرم صورت و صرفه‌جویی در زمان برای آرایش روزانه اشاره نمود. به‌طورکلی این فرایند در حدود 1 تا 3 سال ماندگاری دارد و سپس به‌تدریج رنگ خود را از دست می‌دهد. این روش برای افرادی که به دنبال راه‌حل‌های ماندگار برای زیبایی هستند، می‌تواند گزینه خوبی باشد. در ادامه مطالبی را در ارتباط با میکروپیگمنتیشن چیست، مراقبت بعد از میکروپیگمنتیشن، تفاوت تتو با میکروپیگمنتیشن، مزایا و معایب آن را بیان می‌کنیم.

میکروپیگمنتیشن چیست؟

منظور از میکروپیگمنتیشن چیست؟ زیبائی دائم (PMU) یا همان (Permanent makeup) یا میکروپیگمنتیشن (micropigmentation) یک روش آرایشی جدید است که با تزریق رنگدانه‌های معدنی به لایه‌ی زیرین سطح پوست به زنان و مردان این امکان را می‌دهد که شکل ظاهری ابروها، خط موها، لب‌ها، چشم‌ها و دیگر نواحی بدن خود را بهبود بخشند. البته منظور از روش دائمی این نیست که تا پایان عمر اثرات آن را در ظاهر خود ببینید اما در یک بازه طولانی‌مدت اثرات آن قابل مشاهده هستند. این کار با یک سوزن بسیار نازک و رنگدانه انجام می‌شود که برای شکل‌دهی به ابروها، چشم‌ها یا لب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انجام میکروپیگمنتیشن با هر نوع پوستی امکان‌پذیر هستند. میکروپیگمنتیشن با یک دستگاه دیجیتال انجام می‌شود و 20 سوزن با اشکال مختلف دارد که می‌توان از بین آن‌ها انتخاب کرد. در این روش، رنگدانه‌ها به طور موثر به پوست نفوذ می‌کنند که باعث می‌شود ماندگاری میکروپیگمنتیشن افزایش یابد. در این روش از سوزن‌هایی با فرم مخصوص استفاده می‌شود که می‌توانند شکل طبیعی به مو‌های شما ببخشند. با این تفاسیر، این یک تصور غلط است که نتایج طبیعی فقط با میکروبلیدینگ میسر است. اگر علاقه‌مند هستید بیشتر با این روش آشنا شوید پیشنهاد می‌کنیم مقاله مراحل انجام میکروپیگمنتیشن ابرو را مطالعه نمایید.

میکروپیگمنتیشن چیست؟

 

میکروپیگمنتیشن برای آن‌دسته از افرادی که نسبت به آرایش سنتی آلرژی دارند نیز گزینه مناسبی به شمار می‌آید. افرادی که از محدودیت‌های فیزیکی نظیر آرتروز شدید رنج می‌برند می‌توانند از این روش منتفع گردند. چنین روشی می‌تواند برای اشخاصی که عینکی هستند نیز گزینه ایده‌آلی باشد. همچنین از آنجایی‌که میکروپیگمنتیشن برای اهداف پزشکی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد برای درمان زخم حاصل از جوش، ترمیم شکاف لب و بازگرداندن رنگدانه‌ی پیرامون نوک سینه افرادی که تحت شیمی‌درمانی یا جراحی سینه هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگیخصوصیات
✔️مواد اولیهمواد فی اروپا
⭐تجهیزات مدرن اروپا
❤️زمان استاندارد انجام کار40دقیقه
⚡ماندگاری بیش از 4 سال
✅تعداد ترمیم 2 بار

مراقبت بعد از میکروپیگمنتیشن

 پس از انجام میکروپیگمنتیشن، مراقبت‌های مناسب برای حفظ و بهبود نتایج آن بسیار حیاتی است. همچنین مراقبت‌های ویژه‌ای نیاز است تا پوست به‌درستی ترمیم شود و از عفونت و یا پیامدهای دیگر جلوگیری شود. در ادامه به نکات مراقبتی پس از انجام میکروپیگمنتیشن اشاره می‌کنیم:

  • از هرگونه تماس مستقیم با آب بر روی منطقه مورد نظر را در مدت زمان تعیین شده توسط تکنسین خودداری کنید.
  • فعالیت‌های ورزشی خاص یا فعالیت‌هایی که تعریق زیادی ایجاد می‌کنند، مانند ورزش‌های سنگین، پس از انجام میکروپیگمنتیشن ممنوع می‌باشد.
  • بهتر است در زمان بهبود، از خشک شدن پوست جلوگیری کنید؛ زیرا ممکن است روند بهبود را با مشکل مواجه کند.
  • در صورت تورم و التهاب شدید، قرار دادن یخ در منطقه تزریق شده ممکن است به کاهش تورم و از بین بردن التهاب کمک کند.
  • از استفاده زیاد از آب گرم، سونا یا حمام بخار خودداری کنید؛ زیرا این کارها می‌تواند باعث شروع التهاب شده و به عفونت ناحیه مورد نظر منجر شود.
  • ناحیه مورد نظر را پس از میکروپیگمنتیشن لمس نکنید تا از ایجاد عفونت و التهاب جلوگیری شود. همچنین جلوگیری از تحریک و فشار زیاد بر روی منطقه تزریق شده به بهبود سریع‌تر التهاب و تورم کمک شایانی می‌کند.
  • تمیز نگه‌داشتن ناحیه مورد نظر بسیار مهم است. پس از انجام میکروپیگمنتیشن، بهتر است محل مورد نظر را پاک کنید تا هرگونه خطر عفونت را از بین ببرید.
  • از مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید. این مواد می‌توانند فرایند بهبودی را با مشکل مواجه کنند.
  • تغذیه مناسب و مصرف آب کافی به بهبود سلامت بافت مورد نظر و تسریع روند بهبودی کمک می‌کند.
  • در صورت مشاهده هرگونه علائم عفونت یا تورم غیرعادی، باید به پزشک مراجعه کنید تا راهکارهای درمانی مؤثر در اسرع وقت انجام شود.

تفاوت تتو با میکروپیگمنتیشن چیست؟

آیا میکروپیگمنتیشن همان تتوی سنتی است؟ خیر. تفاوت‌های زیادی میان این دو وجود دارد. از سوزن گرفته تا نوع جوهر و عمق رسوب رنگدانه با یکدیگر تفاوت دارند که در زیر به آن اشاره می‌کنیم.

تفاوت اندازه سوزن میکروپیگمنتیشن و تتو

سوزن تتو بسیار بزرگ است . سوزنی که برای میکروپیگمنتیشن استفاده می‌شود 75 درصد کوچکتر از تتوی سنتی است. نتیجه استفاده از این سوزن کوچک این است که حتی نمی‌توانید تفاوت میان یک فولیکول واقعی مو و جوهر استفاده‌شده در میکروپیگمنتیشن را تشخیص دهید.

تفاوت جوهر میکروپیگمنتیشن با تتو

در جریان میکروپیگمنتیشن، متخصص این کار با شما مشورت خواهد کرد تا رنگدانه‌ای را برای شما بسازد که با رنگ پوست شما تناسب و همچنین با رنگ موی شما نیز همخوانی داشته باشد. برای انجام این کار از مقیاس فیتزپاتریک (طرح طبقه‌بندی عددی نوع پوست) استفاده می‌شود که مقیاسی رایج در آرایش‌های دائمی و صنعت آرایشی است. در مقابل جوهر تتوی سنتی غیرارگانیک است، می‌تواند خطرناک باشد و پوست را تحریک کند.

تفاوت عمق پوست در میکروپیگمنتیشن با تتو

میکروپیگمنتیشن یک روش غیرتهاجمی است زیرا تنها 2 لایه به درون درمیس یا غشاء میانی پوست نفوذ می‌کند. در نقطه مقابل جوهر تتو 5 لایه به عمق پوست نفوذ و درآن‌جا رسوب می‌کند. اما دلیل این امر چیست؟ زیرا در این عمق، رنگدانه فرم خود را حفظ می‌کند و بدون هیچ گسترشی شکل می‌گیرد. کارشناسان میکروپیگمنتیشن کنترل بیشتری بر روی فرم نهایی جوهر رسوب‌شونده دارند اما جوهر تا اندازه‌ای نفوذ می‌کند که برای ماندگاری دائمی کافی باشد.

تفاوت تکنیک در میکروپیگمنتیشن با تتو

یکی از بزرگترین تفاوت‌های میان میکروپیگمنتیشن و تتوی سنتی در تکنیک اجرا است. تتوی سنتی از یک روش خراش‌دادنی برای طراحی مطلوب خود پیروی می‌کند. میکروپیگمنتیشن از روش نقطه‌گذاری و پوینتیلیسم استفاده می‌کند که برای مثال در رابهط با پوست سر، آرایشگر نقاط بسیار ریزی را درون پوست ایجاد می‌کند تا ظاهر جدیدی به فولیکول‌های مو ببخشد.

همچنین این تفاوت در تکنیک است که میکروپیگمنتیشن را با درد بسیار کمتری نسبت به تتوی سنتی متمایز می‌سازد. درد میکروپیگمنتیشن آن‌قدر کمتر است که برخی مشتریان در جریان این فرآیند به خواب می‌روند.

 مزایای میکروپیگمنتیشن

زیبایی دائم یا میکروپیگمنتیشن به شما این امکان را می‌دهد تا تغییراتی زیرکانه برای بهبود زیبایی خود انجام دهید. این تغییرات برای همه افراد اعم از خانم‌ها یا آقایان مناسب است. شاید تعجب‌آور باشد ولی با میکروپیگمنتیشن علاوه بر این‌که اعتمادبه‌نفس افراد مخصوصاً آن‌ها که مبتلا به آلوپسی (بیماری طاسی) وریزش مو هستند و بیمارانی که شیمی درمانی می‌کنند افزایش می‌یابد و شیوه‌ی زندگی آن‌ها نیز تغییر می‌کند. فعال‌تر می‌شوند، آزادی شخصی بیشتری پیدا می‌کنند و مهم‌تر از آن در زمان آرایش کردن‌ صرفه‌جویی بیشتری صورت می‌پذیرد. به‌علاوه، این روند دارای تاثیر خیره‌کننده‌ی بدون لک است که تا چندین سال دوام دارد. میکروپیگمنتیشن برای کسانی که به لوازم آرایشی حساسیت دارند، افرادی با چشم‌های حساس که دائما لنز استفاده می‌کنند، کسانی که از عینک استفاده می‌کنند یا کسانی که به طور منظم ورزش می‌کنند و فعال هستند نیز بسیار مناسب است.

معایب میکروپیگمنتیشن

 میکروپیگمنتیشن یکی از روش‌های رایج در حوزه آرایش دائم است که با استفاده از تزریق رنگ در لایه زیرین پوست، ابروها و لب‌ها انجام می‌شود و باعث زیباتر و جذاب‌تر شدن ناحیه مورد نظر می‌شود. با این حال، همانطور که هر روشی مزایا و معایب خاص خود را دارد، میکروپیگمنتیشن نیز با معایبی همراه است. در ادامه به برخی از این معایب اشاره می‌کنیم:

  • بروز عفونت: یکی از معایب اصلی میکروپیگمنتیشن، بروز عفونت است. تزریق رنگ در لایه زیرین پوست، ممکن است باعث آسیب به بافت پوست شود و در نتیجه باعث ورود باکتری‌ها به داخل پوست شود و عفونت را به دنبال داشته باشد.
  • بروز التهاب: پس از میکروپیگمنتیشن، پوست شما به طور طبیعی به التهاب واکنش نشان می‌دهد. این التهاب ممکن است باعث خارش، قرمزی و تورم در ناحیه مورد نظر شود.
  • بروز خارش: بعضی افراد پس از میکروپیگمنتیشن، خارش قابل توجهی در منطقه تزریق شده تجربه می‌کنند که ممکن است این موضوع سبب رنجش آن‌ها شود.
  • بروز علائم حساسیت: مصرف مواد رنگی که در میکروپیگمنتیشن استفاده می‌شود، ممکن است باعث بروز علائم حساسیت شود و خطراتی را به همراه داشته باشد.
  • نتایج نامطلوب: در بعضی از موارد، نتایج نامطلوب پس از میکروپیگمنتیشن رخ می‌دهد. این نتایج شامل رنگ نامناسب، شکل غیرطبیعی یا تغییر رنگ پس از چند ماه است.
  • بروز خطا در تزریق رنگ: چون تزریق رنگ در پوست صورت انجام می‌شود، هرگونه خطا در تزریق رنگ ممکن است باعث ظاهر غیرطبیعی و نامطلوب در صورت شما شود.
  • نامحسوس بودن تغییرات: در بعضی از موارد، تغییرات حاصل پس از میکروپیگمنتیشن نامحسوس هستند و شاید نتوانید تفاوت آن را نسبت به قبل متوجه شوید.
  • بالا بودن هزینه: هزینه‌های مربوط به میکروپیگمنتیشن نسبتاً بالاست و بسته به عوامل مختلفی، هزینه‌ها بالاتر یا پایین‌تر خواهد بود.
  • ماندگاری کوتاه: عمر مفید ماندگاری رنگ در پوست صورت، نامحدود است و پس از گذشت مدت زمانی، رنگ ممکن است کم‌کم از بین برود و نتایج حاصل شده زیبایی سابق را نداشته باشند.

 ازاین‌رو، قبل از تصمیم‌گیری برای انجام میکروپیگمنتیشن، مشاوره تخصصی با یک پزشک متخصص پوست و زیبایی ضروری است. تا از بی‌خطر بودن این روش برای سلامتی‌تان مطمئن شوید.

چکیده مطلب

میکروپیگمنتیشن یک روش جدید و پرطرفدار در زمینه آرایش دائم است که به کمک تزریق رنگ در لایه زیرین پوست، ظاهری طبیعی و زیبا در ابروها و لب‌ها ایجاد می‌کند. این روش معمولاً برای بهبود ظاهر و زیبایی اجزای صورت انجام می‌شود. تهیه رنگ‌های باکیفیت بالا و مناسب برای انجام این روش از اهمیت بالایی برخوردار است تا نتایجی مطلوب و طبیعی حاصل شود. این روش برای افرادی که به دلیل بیماری، افزایش سن و یا افزایش زیبایی به تغییرات دائمی در صورتشان نیاز دارند، بسیار مناسب است. به‌علاوه، به دلیل ماندگاری بالا و عدم نیاز به زمان و هزینه‌های مرتبط با آرایش روزانه میکروپیگمنتیشن به عنوان یک گزینه محبوب و مؤثر در زمینه آرایش دائم شناخته می‌شود.

از اینکه تا پایان این مقاله از سایت پریسا خاوندگار همراه ما بودید بسیار سپاس گزاریم. ما در این سایت همواره تلاش می‌کنیم اطلاعاتی به‌روز و کاربردی در حوزه آرایش دائم منتشر کنیم. در صورت داشتن هرگونه پیشنهاد یا انتقاد می‌توانید بازخوردهای خود را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید.